LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012

Container i Odense, Svendborg og Nyborg

Junkbusters er stolt leverandør af containere i Odense og det øvrige fyn. Vi tilbyder tilmed markedets bedste priser, hvilket gør os yderst konkurrencedygtige indenfor vores fag. Uanset om du skal leje container til brug i Odense, Nyborg eller Svendborg, så giv os endelig et kald, og lad os vide hvad vi kan gøre for dig. Uanset om du behøver hjælp i et privat eller arbejdsmæssig regi, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Vi er førende indenfor professionelle og miljøvenlige løsninger, hvilket også indkluderer levering af container i Odense og omegn.

Vi centrerer vores strategi omkring vores gode service, da tilfredsheden hos vores kunder er vores vigtigste værdi. Derfor er vi først og fremmest en landsdækkende løsning, og udlejer både container i Odense samt i de øvrige danske byer. Dette kombinerer vi med brugervenlige webløsninger, som gør det nemt for dig, at bestille din container online. Vores fleksible muligheder for levering af container i Odense, gør også at vi kan hjælpe i både forudsete og akutte situationer, Bestiller du eksempelvis leje af container i Odense inden kl. 12:00, så kan vi levere denne selv samme dag.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kombiner leje af container med vores andre ydelser

Inden du beslutter dig for vores udlejning af container i Odense, tag meget gerne også et kig på vores andre ydelser såsom vores bigbags til mindre affaldsmængder. Måske dette er det perfekte supplement til leje af container i Odense. Uanset hvilken opgave, som du skal have løst, så har vi løsningen, hvorved du undgår at blande affald, skåner miljøet og samtidig sparer penge. Ønsker du at have container i Odense stående til rådighed over en længere periode, så er dette også muligt. Husk blot at tjekke op på regler for, hvor længe du må have en container stående ved din vej. Reglerne for dette kan nemlig varierer. Skulle du ved leje af container i Odense over en længere periode have brug for, at denne tømmes for indhold undervejs, så kan du bestille vores service “tømning”, når tiden er inde til dette.

Sådan fungerer leje af container i Odense

Uanset om du kombinerer leje af container med andre af vores tilbud, så foregår det således at vi leverer containeren, såvel som vi henter den igen. Efter hjemtagelse af din container, kører vi direkte til affaldsstationen, hvor dit affald vejes og kvalificeres. Har du brug for en vejeseddel på dette, så lad os blot vide. Læs gerne vores sorteringsguide inden du lejer container i Odense. Her får du et overblik over de forskellige affaldskategorier, som har indflydelse på prisen, samt hvilken type container vi anbefaler.

Lad os hjælpe dig med at leje container i Odense

Hos Junkbusters kan vi garantere dag-til-dag levering. Så står du i en akut situation med behov for leje af container i Odense, så er vi den rette leverandør. Du kan tilmed bestille container online hos os, men du er naturligvis også velkommen til at give os et kald til en uforpligtende snak. Vores fagkyndige medarbejdere sidder klar til at råde og vejlede dig ved en given anledning. Har du brug for at leje en container i Odense eller et andet givent sted på Fyn, da ring til os på 70 70 24 20. Se gerne vores prisliste eller læs nærmere om hvilke faktorer der har indvirkning på prisen, når du lejer container i Odense eller omegn.

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012