LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012

Leje af container i Nykøbing Mors

Junkbusters tilbyder leje af containere til private og virksomheder i Nykøbing Mors samt på øvrige Mors - lige fra Sundby til Øster Assels. Vi kan levere den bestilte container på Mors, dagen efter du har bestilt den. Bestiller du således en container i dag, kan vi levere den til dig allerede i morgen.

Leje af containere bestilles til mange formål, men blandt de hyppigste er afskaffelse af affald og materialer. Hos Junkbusters er vi specialister i affaldshåndtering og vi tilbyder en lang række ydelser inden for bortskaffelse af affald og genbrugsmaterialer. Vores mål er at gøre affaldshåndtering le, enkelt og mere miljøvenligt. Derfor står vi altid klar til at hjælpe vores kunder med at finde den rigtige løsning.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kombinér leje af container med vores andre ydelser

Junkbusters er meget mere end blot udlejning af containere på Mors. Vi tilbyder også andre services såsom afhentning af storskrald, afhentning af affald i junkbags (også kendt som bigbags), håndtering af kontoraffald, samt affaldssortering.

Når du lejer en container hos os, anbefaler vi, at I følger vores sorteringsguide. Men hvis du ikke ønsker at bruge tid og kræfter på at sortere affaldet selv, kan vi i stedet gøre det for dig som en tillægsydelse til leje af container. Hvis du derimod selv ønsker at sortere dit affald, kan det være at vores populære junkbags er en god løsning for dig. Hvis dit skrald er for stort til vores containere, kan du bestille afhentning af storskrald gennem os i stedet, hvilket vi klarer med vores affaldstaxa.

Sådan fungerer vores leje af containere i Nykøbing Mors

Først bør du gøre op med dig selv, om du har brug for at leje en container, eller om en af vores andre ydelser for affaldshåndtering passer bedre til dit behov. Hvis du er i tvivl, kan du altid ringe til os eller skrive en e-mail for at diskutere dit behov for at leje container i Nykøbing Mors.

Du bestiller din container online, hvorefter vi leverer den på den aftalte dag, i det aftalte tidsrum. Når du har fyldt din container, kommer vi forbi igen og kører containeren og dens indhold til en nærliggende affaldsstation, hvor indholdet af containeren vejes.

Skal din container stå på offentlige veje eller områder på Mors eller i Nykøbing Mors, bør du først indhente en tilladelse fra Morsø Kommune. Har du yderligere spørgsmål til processen er du mere end velkommen til at kontakte os.

Bestil container til Mors i dag!

Vi ønsker at være dit førstevalg, når det kommer til leje af container på Mors. Vi har derfor gjort det nemt og overskueligt at booke din container online fra vores hjemmeside. Hvis du bestiller din container i dag, kan den allerede nå frem til din adresse i Nykøbing Mors i morgen. Vi sætter en ære i punktlighed. Den aftalte dato og tidspunkt vil altid stemme overens med tidspunktet for leveringen af containeren på Mors. Det samme gælder, hvis du også bestiller en af vores andre ydelser.

Vi er stolte af at kunne bryste os af at have branchens bedste kundeservice. Det er nemt at finde vores priser og bestille din container til Nykøbing Mors direkte på vores hjemmeside, men skulle du have brug for ekstra vejledning, sidder vi altid klar ved telefonerne til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning. Giv os et kald på tlf. 70 70 24 20 eller send os en e-mail til info@junkbusters.dk.

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012