LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012

Container i Kolding og Esbjerg

Junkbusters er en landsdækkende virksomhed, der beskæftiger sig med affaldshåndtering hos private såvel som hos virksomheder. Vores hovedsagelige fokus ligger i at hjælpe dig af med dit affald efter vores miljøbevidste principper. Står du overfor et byggeprojekt i hus, have, virksomhed eller i en helt anden sammenhæng, så kan du hos os leje container i Kolding. Vi er førende inden for professionel og miljøvenlig affaldssortering, og tilbyder desuden konkurrencedygtige priser på leje af container i Kolding.

Vi dækker hele landet med vores bæredygtige services. Derfor er vi både leveringsdygtige i leje af container til Kolding, Esbjerg og omegn. Vi kombinerer vores velfungerende webløsninger med sublim kundeservice og et pligtopfyldende team af medarbejdere. Hos Junkbusters er vi derfor i stand til at hjælpe dig i akutte situationer. Bestiller du leje af container i Kolding inden kl. 12:00, kan vi håndtere din ordre selvsamme dag.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kombiner leje af container i Kolding med junkbags

Vores koncept fungerer således, at vi gerne sorterer affaldet for dig. Du kan også vælge at gøre det selv, hvorfor der så vil være penge at spare. Når du lejer container i Kolding, kan du med fordel kombinere dette med vores junkbags. Hvor vores udlejning af containere egner sig godt til større mængder af en affaldstype, kan du benytte bigbags til mindre affaldsmængder. Bigbags kan købes i de fleste byggemarkeder, og vi henter dem for dig, præcis som vi gør i forbindelse med leje af container i Kolding. Således kan vi hos Junkbusters håndtere langt de fleste opgaver, uanset hvor stort eller småt dit behov er.

Sådan fungerer leje af container i Kolding

Når du lejer container i Kolding eller omegn gennem Junkbusters, er det op til dig at bestemme, hvor lang tid du vil have containeren stående til rådighed. Husk blot at tjekke op på regler angående, hvor længe du må have en container stående på din vej, da dette kan variere. Har du brug for at få din container tømt undervejs, så tager vi os glædeligt af dette. Uanset om du bestiller “tømning” eller “hjemtagelse”, så kører vi containeren til et modtageanlæg, hvor vi sorterer og tømmer containeren efter vores miljøvenlige procedure. Du kan selv håndtere affaldssorteringen og i denne sammenhæng spare penge. Se derfor gerne vores sorteringsguide, inden du bestiller leje af container i Kolding.

Lad os hjælpe dig med leje af container i Kolding

Skulle du sidde tilbage med ubesvarede spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt til os.I vores team sidder mange dygtige rådgivere, og vi hører gerne fra dig, således at vi kan finde den bedste og billigste løsning ud fra dine behov. Ved leje af container i Kolding kan du kontakte os alle hverdage på telefon 70 70 24 20. Du er ligeledes velkommen til at sende en mail til info@junkbusters.dk. Er du klar til at bestille leje af container i Kolding, så kan du gennemføre din bestilling af container online. Husk at vi udbyder dag-til-dag-levering, så hvis du har brug for akut affaldshåndtering udført efter miljøvenlige procedurer, så er vi den rette partner for dig. Se gerne vores prisliste for leje af container i Kolding, og læs også gerne mere om hvilke faktorer der har indvirkning på din pris.

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012