LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012

Container i København

Uanset hvor i Københavnsområdet du befinder dig, så ønsker vi hos Junkbusters at hjælpe dig med affaldshåndtering efter vores miljøbevidste procedure. Derfor kan du både leje container i København, på Frederiksberg og i hele Nordsjællandsområdet. Ligegyldigt om du har brug for vores service privat eller i forbindelse med dit arbejde, så står vi klar til at hjælpe dig. Har du brug for råd og vejledning, inden du bestiller leje af container i København, så tøv ikke med at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere vil altid gerne tage en uforpligtende snak med dig.

Vi er hos Junkbusters stolte af det landsdækkende flow, som vi gennem tid har fået skabt. Derfor tilbyder vi ikke kun leje af container i København - men i hele Danmark. Vi ved desuden, hvor nødvendigt fleksibilitet er for mange, hvorfor vi har tilrettelagt vores service derefter. Står du lige nu i en akut situation, hvor du har behov for leje af container i København med det samme, så fortvivl ej. Gennemfører du din bestilling inden kl. 12:00, vil vi kunne levere din lejede container i København selv samme dag.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kombiner leje af container med vores andre ydelser

Foruden leje af container i København tilbyder vi hos Junkbusters en række andre supplerende services. Alt efter mængden af dit affald, kan du eksempelvis have god gavn af vores junkbag koncept. Dette omfatter blot, at du køber de anerkendte bigbags i dit lokale byggemarked. Afhentning af junkbags fungerer ligesom ved leje af container. Derfor kan du blot fylde dine junkbags op med affald, hvorefter vi tager dem med til affaldsstationen. Har du derimod mere affald end hvad vores junkbags eller containere kan indeholde, så kan du hos os bestille afhentning af storskrald. I den forbindelse afhenter vi dit affald med vores junktrucks. En kombination af flere af vores services, kan også være den bedste løsning for dig. Du kan naturligvis blande dit affald i din lejede container og lade os stå for affaldssorteringen. Du kan også vælge at følge vores sorteringsguide, hvis du ønsker at tage hånd om dette selv. Hermed kan der være penge at spare.

Sådan fungerer leje af container i København

Ligegyldigt om du blot ønsker leje af container i København, eller om du vil kombinere dette med vores øvrige services, så er processen nogenlunde ens. Du kan foretage din bestilling online, eller du kan give os et kald. Efter levering af din lejede container i København er det op til dig, hvor lang en periode du ønsker at have containeren til rådighed. Sørg altid for at undersøge, hvor længe du må have en container stående ved din vej, da regler for dette kan variere. Ved leje af container i København og på Frederiksberg skal man på offentlig vej bruge en ”parkeringstilladelse” for at have en container stående. Hvis det er nødvendigt kan Junkbusters stå for indhentning af tilladelsen uden meromkostninger. Gebyret som kommunen opkræver, viderefakturerer vi til dig som kunde.

Efter endt brug af containeren, skal du blot bestille vores service “hjemtagelse”. Ønsker du at få containeren tømt, for derefter at kunne bruge den igen, så bestiller du blot vores service “tømning”. I begge tilfælde vil vi hente din container i København og køre den til en affaldsstation. Her vil dit affald blive sorteret efter affaldstype. Ønskes der fremskaffelse af vejeseddel af affaldets vægt og beskaffenhed, er dette en mulighed. Husk at være omhyggelig med, hvad du smider i containeren af affald, da prisen afhænger af affaldstype og mængde. Se gerne vores prisliste.

Lad os hjælpe dig med leje af container i København

Skulle du ligge inde med ubesvarede spørgsmål angående leje af container i København eller andre af vores services, så tøv ikke med at kontakte os. Vores team af dygtige rådgiverevejleder dig til den bedste og billigste løsning for dig, og samtidig sikrer vi at affaldshåndtering foregår efter miljøbevidste principper. Du kan enten give os et kald på 70 70 24 20 eller sende en mail til info@junkbusters.dk. Du kan også bestille leje af container online, hvis du allerede ved, hvordan vores ydelser kan gavne dig bedst. Husk at vi tilbyder dag-til-dag-service, hvorfor vi også er behjælpelige med akut udlejning af container i København.

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012