LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012

Lej container i Holbæk

Junkbusters er et affaldshåndterings-firma, der leverer ydelser såsom containerudlejning og nem bortskaffelse af affald i blandt andet Holbæk og omegn. Vi har tjent entreprenører og husejere i Holbæk, Mårsø, Hørby, Dragerup og Tjebberup siden vores grundlæggelse i 2009. Når du ringer, sidder vi derfor klar til at hjælpe med vores skarpe fagviden, baseret på knap 10 års erfaring.. Alle vores containere leveres til tiden på det anførte sted. Vi sætter en ære i være punktlige – hver gang – så du ikke skal vente på din levering af din container, på tidspunkter hvor det måske passer super dårligt.. Uanset om det er et bolig- eller erhvervsprojekt, tilbyder vi hurtig og professionel containerudlejning i hele Holbæk og det omkringliggende område.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Anbringelse af container i Holbæk

Hvis containeren skal anbringes helt eller delvis på offentlige veje eller områder i Holbæk, afhænger placeringen af ​​den lejede container normalt af en særlig tilladelse, som du må indhente fra Holbæk Kommune. Dette kan gøres digitalt via borger.dk eller Holbæk Kommunes hjemmeside. Hvis du er i tvivl om, hvordan du gør, står vores Junkbusters-team klar til at hjælpe dig! Vi har erfaring med at søge tilladelse om opsætning af lejede containere i Holbæk og omegn og vil gerne hjælpe dig med at finde det rette sted at sætte containeren i overensstemmelse med loven.

Kombinér leje af container med vores andre ydelser

Udover leje af container i Holbæk tilbyder vi også en række andre supplerende tjenester, der gør det nemmere for dig at håndtere affald og storskrald. Du kan eksempelvis drage nytte af vores populære junkbag-koncept. Dette fungerer ved, at du køber vores godkendte bigbags, kaldet junkbags, i det lokale byggemarked i Holbæk. Når din junkbag er fyldt, kan du bestille afhentning ligesom ved leje af container, hvorefter vi kommer og tager dit affald med til nærmeste affaldsstation.

Har du mere affald end hvad vores junkbags eller containere kan rumme, kan du også bestille afhentning af storskrald hos os i Holbæk og omegn. I så tilfælde afhenter vi dit storskrald med vores junktrucks. Du kan følge denne sorteringsguide, når du bestiller én af vores tjenester, men hvis affaldssortering ikke er din stærke side, tilbyder vi også at sortere dit affald for dig. Dette fungerer ved at vi henter din lejede container med blandet affald og derefter sørger for affaldssorteringen. Du kan kombinere vores tjenester efter behov, så du får den billigste og bedste løsning for dig.

Vi hjælper dig med at leje container i Holbæk

Vores kyndige medarbejdere har mange års erfaring med at udleje containere i Holbæk og kan hjælpe dig med at sortere dit affald korrekt efter miljøbevidste principper. Vi har oplevet at det førhen var mere kompliceret, end mange umiddelbart troede at leje en container i Holbæk og på Nordvestsjælland. Junkbusters er derfor til for at gøre affaldshåndtering nemt og simpelt. Vi er en stor hjælp for husejere og entreprenører på tværs af Holbæk-området.

Det er vores job at hjælpe dig med alle de spørgsmål og bekymringer, du måtte have med hensyn til vores containere og tjenester med afskaffelse af affald. Fra størrelsen af containere til deres anvendelse og tømning – vi hjælper dig i den rigtige retning. Vores team af dygtige rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den nemmeste og billigste løsning for containerleje i Holbæk. Du kan ringe til os på 70 70 24 20 eller sende en mail til info@junkbusters.dk.

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012