LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012

Container Herning

Junkbusters ønsker at være dit miljøbevidste valg af renovations-virksomhed, uanset hvor i landet du befinder dig. Vi har mange års erfaring med affaldshåndtering og leverance af containere hertil. Vi tager os derfor glædeligt også af dit affald. Du kan leje container i Herning, Ikast, Karup, Holstebro, eller hvor end du ønsker det. Vi håndterer affald for privatpersoner såvel som for virksomheder over hele landet. Har du brug for vores hjælp og ønsker du at snakke med os først, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med leje af container i Herning.

Hos Junkbusters er vi stolte af det landsomspændende flow, som vi har fået skabt. Med vores smarte webløsninger, fleksible og hurtige leveringsmuligheder og sublime kundeservice kan vi hjælpe utallige mennesker landet over med  vores miljøbevidste affaldsløsninger. Vi tilbyder altså ikke kun leje af container i Herning, men også i de omkringliggende byer. Ønsker du at leje container i Herning, og ønsker du tilmed at lade en virksomhed med kundeservice i front håndtere din opgave? Så står Junkbusters klar til at skaffe dig af med dit affald. Vi ved at fleksibilitet i forbindelse med sådanne opgaver, ofte vægtes højt hos vores kunder. Derfor kan du altid forvente fleksible løsninger, når du lejer container i Herning gennem Junkbusters.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kombiner leje af container med vores andre ydelser

Hos Junkbusters udbyder vi flere forskellige ydelser foruden udlejning af container i Herning. Du kan blandt andet købe vores bigbags i diverse byggemarkeder. Det er et koncept vi kalder Junkbags, hvorefter du kan bestille “hjemtagelse” af disse hos os. Vores Junkbags er anbefalelsesværdige til mindre mængder af en type affald. I mange tilfælde kan en kombination af vores ydelser gøre sig gavnligt. Vi sorterer gerne dit affald for dig, men ønsker du at spare lidt penge, så kan du vælge at sortere affaldet selv. Se gerne vores sorteringsguide, for at danne dig et overblik over hvilken løsning, der vil være den bedste for dig.

Sådan fungerer leje af container i Herning

Når du lejer container i Herning gennem Junkbusters, så er der ikke meget du selv skal tænke på. Vi bringer containeren til dig, og henter den ligeledes igen, når du har fyldt den op. Herefter køres containeren til affaldsstation, hvor dit affald sorteres efter affaldstype. Skulle det være nødvendigt for dig, så kan vi sagtens fremskaffe vejeseddel over affaldets vægt og beskaffenhed. Husk at du hos Junkbusters kan leje container i Herning over længere tid. Ønsker du at få tømt denne undervejs, er dette også en mulighed. Vi tager os gerne af din opgave, også når den er akut. Bestiller du container i Herning inden klokken 12.00, kan vi eksempelvis levere denne til dig samme dag.

Lad os hjælpe dig med leje af container i Herning

Ved leje af container i Herning tilbyder vi dag-til-dag levering. Bestiller du din container i dag, kan den altså være dig i hænde allerede i morgen. Du kan vælge enten at ringe til os på telefon: 70 70 24 20, eller du kan bestille container i Herning online. Vi er også altid klar på at tage en uforpligtende samtale med dig, så du kan høre hvordan vores fagkyndige personale kan hjælpe dig med dit projekt. Inden du lejer container i Herning, er du velkommen til at tjekke vores prisliste ud, og du kan også læse nærmere om hvilke faktorer der har indvirkning på prisen.

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012