LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012

Container i Aarhus og omegn

Hos Junkbusters kan du nemt og billigt leje en container i Aarhus. Har du brug for at leje en container i Aarhus omegn - eksempelvis i Viborg, Randers, Skanderborg eller Silkeborg, så er dette også muligt med Junkbusters som din leverandør. Vi har skruet vores priser i bund, hvilket gør os yderst konkurrencedygtige indenfor vores felt. Ønsker du at leje en container i Århus, Viborg, Randers, Skanderborg eller Silkeborg, og ønsker du at gøre det billigst muligt? Så giv os gerne et kald, og sammen kan vi finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi er eksperter indenfor professionelle og miljøvenlige løsninger angående affaldshåndtering - blandt andet ved udlejning af container i Aarhus og omegn.

Vi ved hvor vigtigt solid og kompetent kundeservice er. Derfor gør vi alt, hvad der står i vores magt for at imødekomme dine behov bedst muligt. I kombination med brugervenlige webløsninger og fleksible muligheder for levering, har vi gjort det muligt for dig at benytte Junkbusters til leje af container i Aarhus, når situationen er akut og servicen ønskes hurtigt. Fuldfører du din bestilling før kl. 12:00, kan vi levere din lejede container i Aarhus selv samme dag. Desuden tilbyder vi altid vores service med dag-til-dag levering.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kombiner leje af container i Aarhus med andre ydelser

Hos Junkbusters tilbyder vi flere muligheder for, hvordan vi kan hjælpe dig af med dit affald. Alt efter hvor meget affald du skal af med, så tilbyder vi også leje af bigbags og junktrucks til afhentning af storskrald. I nogle tilfælde kan det gøre sig nyttigt at kombinere leje af container i Aarhus med vores andre ydelser. Uanset hvilken opgave du står overfor, så er vi parate med løsningen, hvorved du undgår at blande affald. Dermed skåner du miljøet, og samtidig sparer du penge.

Sådan fungerer leje af container i Aarhus

Når du lader os hjælpe med din affaldshåndtering - eksempelvis ved leje af container i Aarhus, så foregår det sådan, at vi leverer containeren og når du så har fyldt den op med affald, så henter vi den igen. Dernæst kører vi containeren til en affaldsstation, hvor dit affald vil blive vejet og kvalificeret. Inden du lejer en container i Aarhus, så læs gerne vores sorteringsguide. Denne giver dig et overblik over de forskellige affaldskategorier, som har indflydelse på prisen, samt hvilken type container vi anbefaler. Læs også gerne mere om, hvilke faktorer der har indvirkning på prisen.

Lad os hjælpe dig

Som en del af vores service, så garanterer vi dag-til-dag levering. Derfor behøver du ikke at fortvivle, hvis situationen er akut, når du får brug for at leje en container i Aarhus. Bestiller du din container inden klokken 12:00, kan vi endda levere den på dagen. Det er op til dig, om du ved bestilling af container til Aarhus vil gennemføre din bestilling online, eller om du vil gøre det over telefonen: 70 70 24 20. Vi sidder altid klar til at tage en uforpligtende snak, samt rådgive dig ud fra vores viden og ekspertise.

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012