LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012

Container i Aalborg og øvrige Nordjylland

Står du og skal skille dig af med en større mængde affald, så kan du nemt og bekvemt leje en container i Aalborg med Junkbusters som din leverandør. Vores service er landsdækkende, hvorfor vi ikke kun udbyder leje af container i Aalborg, men også til de omkringliggende nabobyer som Brønderslev, Skagen og det øvrige Nordjylland. Med vores veludviklede webløsninger, fleksible muligheder for levering samt kompetent og fagdygtige kundeservice tilbyder vi innovative løsninger inden for miljøvenlig affaldshåndtering.

Uanset om du søger vores hjælp som privatperson eller som virksomhed, så står vi klar til at tilbyde dig vores professionelle serviceydelser - eksempelvis ved leje af container i Aalborg. Junkbusters står desuden klar til at tilbyde dig skarpe konkurrencedygtige priser på leje af container i Aalborg. Vi er fleksible i forhold til levering af container i Aalborg: Derfor er vi et oplagt valg, for de som søger dag-til-dag-levering, eller som står i en akut situation, hvor levering af container skal ske selv samme dag. Uanset hvor i landet du befinder dig, vil vi med sikkerhed også kunne give dig den hjælp, som du står og mangler.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kombiner leje af container med vores andre ydelser

Foruden leje af container i Aalborg og øvrige Nordjylland tilbyder vi også en række andre ydelser. Alt efter hvor meget forskelligt affald du skal af med, kan du også vælge at leje bigbags til de mindre mængder af affald. Dette kalder vi for vores Junkbag koncept. Uanset om du benytter dig af bigbags eller vores leje af container, så kan du blot fylde disse op med affald og lade os sortere det for dig. Du kan dog spare penge, hvis du selv sorterer affaldet efter de respektive grupper. Du kan hente hjælp ved at læse vores sorteringsguide igennem.

Sådan fungerer leje af container i Aalborg

Når du lejer en container i Aalborg gennem Junkbusters, så foregår det således, at vi bringer containeren til din oplyste adresse. Når du har fyldt containeren med det affald, som du skal af med, henter vi den naturligvis igen. Vi kører den herefter til en affaldsstation, hvor affaldet sorteres og affaldstypen bekræftes. Der kan naturligvis fremskaffes vejeseddel på dette. Ønsker du at leje container i Aalborg over en længere periode, så er dette også en mulighed. Efter aftale tømmer vi den også gerne for dig undervejs i processen. Da skal du blot vælge servicen “tømning”, hvorimod du først skal benytte “hjemtagelse”, når du er færdig din container i Aalborg.

Lad os hjælpe dig med leje af container i Aalborg

Vi ønsker at være dit førstevalg hvad angår renovationsfirmaer i Danmark. Derfor tilbyder vi dig dag-til-dag levering. bestiller du din container i Aalborg i dag, kan vi altså levere den allerede i morgen. Sender du os bestillingen inden klokken 12.00, kan vi tilmed levere din container i Aalborg allerede samme dag. Du er velkommen til at ringe til os på telefon: 70 70 24 20. Vi tager altid gerne en uforpligtende snak med dig. Har du styr på hvilke af vores ydelser du skal bestille, så kan uu blot bestille container online. Tjek også gerne vores prisliste eller læs mere om, hvilke faktorer der har en indvirkning på prisen, når du lejer container i Aalborg, Brønderslev, Skagen eller i resten af Nordjylland.

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012