LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012

Container i Aabenraa og Tønder

Søger du et bæredygtigt renovationsfirma til affaldshåndtering i Sønderjylland, så kan vi hos Junkbusters sagtens hjælpe dig. På baggrund af mange års erfaring har vi udviklet ekspertise i at håndtere og afskaffe adskillige typer af affald efter faste miljøbevidste principper. Vi står blandt andet for leje af container i Aabenraa og Tønder til både privatpersoner og virksomheder. Skulle du være i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig, så kontakt os endelig for at høre nærmere.

Leje af containere er noget vi udbyder på landsplan. Vores virksomhed drives på baggrund af gennemsigtige webløsninger, hvorved du selv nemt kan finde frem til det rette produkt, såvel som du online kan leje container i Aabenraa. Desuden ved vi, at kompetent kundeservice er et bærende element i processen, når du eksempelvis skal leje container i Aabenraa. Derfor sidder vores fagkyndige medarbejdere klar ved telefonen, til at besvare dine spørgsmål.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kombiner leje af container i Aabenraa med junkbags

Vores leje af container i Aabenraa, Tønder og øvrige Danmark egner sig særdeles godt til dig, som skiller sig af med større mængder af affald. Du kan vælge enten at blande affaldet i samme container, og lade os sortere det for dig. Ønsker du at sortere affaldet selv, kan du foruden leje af container i Aabenraa, også benytte dig af vores junkbag koncept. Dette betyder at du anskaffer dig bigbags, som kan købes i de fleste supermarkeder. Disse vil vi hente og håndtere, præcis som vi gør med containerudlejning. Hos Junkbusters er der flere faktorer, som påvirker din endelige pris. Du kan eksempelvis spare penge, hvis du selv håndterer sorteringen ud fra vores sorteringsguide.

Sådan fungerer leje af container i Aabenraa

Ved bestilling af container i Aabenraa og omegn, skal du blot oplyse os den adresse hvorpå du ønsker containeren leveret. Når du har fyldt containeren og eventuelle bigbags med affald, bestiller du blot vores service “hjemtagelse” hos os. Herefter vil vi hente din container i Aabenraa på adressen og køre den til en affaldsstation. Her sorterer, kvalificerer og afskaffer vi dit affald efter vores miljøbevidste procedure. Ønsker du at benytte dig af din container i Aabenraa over en længere periode, kan du blot bestille “tømning” hos os. Da vil vi følge samme procedure, men aflevere den tilbage til din adresse efter den er tømt. Vær derfor opmærksom på, hvilken service du bestiller, når din container er fyldt.

Lad os hjælpe dig med leje af container i Aabenraa

Har du fortsat spørgsmål, som du mangler svar på? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage med gode råd og vejledning. Vores samtale er helt uforpligtende, hvor fokus blot er at finde en løsning som kan indfri dine behov. Har du besluttet dig for at leje container i Aabenraa, så kan dette sagtens gøres via vores online formular. Hos Junkbusters yder vi dag-til-dag service, og bestiller du container i Aabenraa før kl. 12:00, kan vi endda levere selvsamme dag. Med os i ryggen vil enhver akut situation kunne løses.

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012