LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012

Affaldscontainer
- Landsdækkende container service

Junkbusters tilbyder landsdækkende containerleje til private og virksomheder. Vi leverer fra dag-til-dag og har branchens bedste kundeservice. Hvis du har brug for vejledning, sidder vi klar ved telefonerne til at guide dig til den bedste løsning.

Ovenfor kan du se priser og ligeledes bestille din container online. Vi tilbyder også to alternative løsninger til at leje en container. Det kan ofte være den optimale løsning for dig at supplere containerleje, med fx vores Junkbags og derved undgå at blande affaldet. Det kan ofte spare dig penge.


Gennemskuelige priser på containerleje

Vi er nogle af de eneste i branchen, der har priser stående på vores hjemmeside. Og så har vi en prisliste , der er til at forstå.

Skulle du have spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os! Prisen på containerleje er utrolig afhængig af indholdet/affaldet i containeren, som afregnes pr ton. Vi anbefaler derfor altid, at du er opmærksom på sortering af affaldet. Se sorteringsguide her

Husk, at du som kunde er ansvarlig for, hvilket affald der fyldes i containeren. Også selvom du ikke selv smider det i. Når Junkbusters henter containeren køres den direkte til modtageanlægget, som vejer og klassificerer indholdet. Vi kan til enhver tid dokumentere affaldets vægt og beskaffenhed med en vejeseddel fra modtageanlægget, som selvfølgelig er godkendt af Miljøstyrelsen.

Læs her om faktorer der har indvirkning på prisen, når du lejer en container.

Trustpilot

Typer af affaldscontainere

Du kan leje mange forskellige typer containere, men de mest brugte er 12 kubikmeter og 30 kubikmeter åbne containere.

En 12 kubik benyttes oftest til tungt affald, såsom jord, beton, tegl eller andet. Den kan ligeledes bruges til de lettere typer affald, hvis ikke du har mere end 12 kubikmeter. Den er nemlig nemmere at fylde op, da du kan kaste affaldet ind over kanten.

En 30 kubik må IKKE benyttes til tungt affald, som beskrevet ovenfor, da den meget hurtig bliver for tung og derved ikke kan løftes op på lastbilen. Denne type affaldscontainer er til gengæld mere økonomisk hvis du har større mængder affald af den lettere type, såsom træ, haveaffald, gips, metal, storskrald mm. Det er selvfølgelig fordi, at du sparer kørselsomkostninger, da den rummer mange flere kubikmeter.

OBS! Begge containertyper kan MAX fyldes med 10 ton affald! Vær opmærksom på det, specielt hvis du har tungt affald, som fx jord, beton, mursten, puds mm.


Er en affaldscontainer den rigtige løsning for dig?

Ved nogle opgaver kan det være en fordel at kombinere vores koncepter for at få den bedste pris. Derfor er det en god ide lige at tjekke, hvad vi tilbyder ud over containere. Vi har fx vores Junktrucks med to mand der løser næsten alle opgaver og tager al slæbet. Derudover har vi vores Junkbags, som er bigbags til byggeaffald. De kan oftest bruges til noget af det tunge affald i stedet for at blande det i containeren. 

Hvis du vil leje en affaldscontainer der skal stå på en offentlig vej, kræver det i visse områder en tilladelse fra kommunen hvis du vil stille den på offentligvej. Tilladelsen kan Junkbusters indhente uden ekstraomkostninger, men selve gebyret til kommunen bliver viderefaktureret til dig. 

Placering af container skal altid være på fast underlag og vil altid blive placeret på/ved vej med mindre andet er aftalt.
Tvinger omstændighederne os til at placere container ved vej, således at den kommer i forbindelse med blød rabat, erstatter Junkbusters ikke eventuelle beskadiget græs m.m.
Ønsker man container placeret på egen grund, skal vi have en underskrift på tilladelsen, da Junkbusters ikke kan erstatte eventuelle skader på kansten og fliser, forårsaget af container ved levering/afhentning.

Som tidligere nævnt er du som kunde ansvarlig for containerens indhold. Noget af denne risiko slipper du for med vores Junkbags, da vi har fast pris og ved Junktrucks, da vores personale laster lastbilen.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Bortskaffelse af farligt affald i containere

Har du asbest, kan vi hos Junkbusters også hjælpe dig. Der er dog flere forholdregler, du skal være opmærksom på, uanset om du skal bortskaffe det i containere eller bigbags. Læs mere omkring borskaffelse af asbest affald

Det er ikke alt farligt affald, vi kan håndtere. Derfor anbefaler vi altid, at du ringer til vores kundecenter, hvor du får god vejledning.


 


Link til container information i følgende byer

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012