LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
bortskaffelse-af-jord
Scroll ned og læs mere, eller klik på ovenstående menu for mere information.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Bortkørsel og bortskaffelse af jord

Har du gravet din have op og ligger inde med en bunke jord er der forskellige muligheder for at få det bortskaffet. Hvilken løsning der er nemmest afhænger af flere faktorer, som fx hvor meget jord du have bortskaffet, men her er de nemmeste løsninger.


Jord i container

Jord har en tung massefylde på 1,5 ton pr. m3, så husk at hvis du fylder jord i en 12m3 container kan den kun fyldes halvt op, eftersom en container max må veje 10 ton for at lastbilen kan trække den op på ladet. Du kan bruge trillebør eller motorbør til at få jorden bragt op i containeren. Der betales for levering og afhentning af containeren og for at bortskaffe jorden + jordanalyse (Se nedenstående forklaring).


Jord tages med grab

Har du en stor bunke jord som f. eks ligger nogle meter fra vejen og det er for besværligt at køre det ud i en container, så bestil en grab bil til at tage det direkte fra haven. På den måde slipper du selv for at bugsere det tunge jord. Der betales timepris for lastbilen og for bortskaffelse af jorden + jordanalyse.

Jord i bigbags

Hvis du fylder bigbags med jord kan de hentes med en kranbil. Hos Junkbusters kan vi tage den 7 meter fra vejen. En af fordelene ved at bruge f. eks Junkbags til at få afhentet jord i, er at man sparer jordanalysen da den er med i den faste pris på afhentningen. Har du kun 1-4 m3 jord er dette den mest rentable løsning.


Jord analyse

Du skal være opmærksom på at jord skal analyseres for forurening. Selve testen har en omkostning, som kan variere ud fra hvor du befinder dig i landet. Derudover så bliver jorden dyrere at bortskaffe hvis den er forurenet. Dog er der en undtagelse ved dette, hvis du får afhentet dit jord i bigbags så har vi i Junkbusters en fast pris på afhentning som inkluderer en forsikring imod dette, så prisen indeholder både selve analysen og den ekstra omkostning der tilkommer hvis jorden er forurenet.

Kontakt Junkbusters på telefon 7070 2420 hvis du har spørgsmål til hvordan du kommer nemmest af med dit jord.

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012