LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012

Bigbags i Odense - Junkbags

Nemmere og enklere kan det ikke være. Køb en Junkbag, fyld den med affald og bestil afhentning - til faste lave priser. Skal du af med mindre mængder affald i Odense og omegn, junkbags s løsningen.

Du kan med stor succes kombinere vores Junkbags med containere for at opnå bedre sortering og derved billigere bortskaffelse af affald på din containere. Mange af de forskellige affaldsfraktioner er nemlig billigere at få afhentning i Junkbags. Hvis du er i tvivl om hvordan din opgave løses bedst så ring ind og få en snak med vores kundeservice.

Priserne på afhentning af bigbags er faste og derfor får du ingen ubehagelige overraskelser ved at benytte denne løsning. Hvis du har en større opgave eller hvis du er interesseret i en løbende aftale til dit firma, så har vi flere måder at prissætte på hvor der tages højde for affaldets type og sortering. I denne situation kan du ringe ind til vores salgsafdeling der helt sikkert kan hjælpe dig.

Vi afhenter i på hele Fyn, faktisk hele landet, til priser der er til at gennemskue og forstå.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forhandlere af Junkbags i Odense

Selve den tomme bigbag sælges hos flere forhandlere i Odense og omegn. Du kan se en liste over forhandlere .

Husk at forhandleren kun sælger selve sækken. Så når du skal bestille afhentningen af din Junkbag skal foregå gennem os, enten på her på siden eller via telefon.

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012