LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012

Bigbags i København - Junkbags

Vi afhenter dagligt bigbags i København og ligeledes i det øvrige Storkøbenhavn. Her bruges vores junkbags-koncept til affald fra byggeopgaver, haveaffald og meget mere. Konceptet har fået stor succes, fordi det er nemt, fleksibelt og udbydes til fornuftige priser.

Junkbags er et enkelt alternativ til containere som også gør sortering og afhentning meget nemmere. Du kan placere dine bigbags op til 7 meter fra vejen, fx i haven, og derved undgå at slæbe affaldet den lange vej. Derudover bliver en eventuel sortering af affaldet langt lettere da du kan have flere Junkbags.

Hvis du har bestilt leje af container kan det blive dyrt hvis du har blandet affald, men ved at kombinere dette med nogle Junkbags, så kan du spare rigtig mange penge. På denne måde kan du sortere affaldet og bortskaffe det i renere, billigere fraktioner.

Vi er landsdækkende med Junkbags, men vi hitter i særdeleshed med bigbags i København og Storkøbenhavn. Her er konceptet foretrukket til affald, da der ofte er trangt med plads ved vejene. Det er derfor nær umuligt, at få eksempelvis en lastbil til at afhente affald her.

Husk desuden, at der kræves dagsgebyr for at parkere en container i København og på Frederiksberg. Det slipper du for, når du benytter dig af vores junkbag-koncept.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

SUPER LØSNING TIL VILLAOMRÅDER OMKRING KØBENHAVN

Vores Junkbags bruges ligeledes ofte i villaområder omkring København og i hele Nordsjælland. Løsningen fungerer super til afhentning af jord fra haven eller øvrigt haveaffald. Bare husk at dine junkbags skal være tilgængelige for en stor kran, hvorfor der ikke må hænge elledninger i luften, der hvor kranen skal arbejde.

Det eneste du skal gøre er at fylde dine Junkbags med affald og så skal vi nok sørge for resten - også sorteringen heraf. Med Junkbusters kan du være sikker på at dit affald bliver håndteret korrekt og efter alle gældende regler. I tilfælde af at du har brug for afhentning af storskrald i større mængder, så har vi også en løsning her. Dette kan vi tilbyde i København, Århus og omegn.

Ring ind til os og få en snak om hvordan du nemmest kommer af med dit affald!


Forhandlere i København

Se den komplette liste med forhandlere af vores Junkbags (bigbags)

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012