LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012

Håndter affald med Bigbags i Aarhus

Junkbusters tilbyder vores junkbag-koncept med bigbags i Aarhus. Det betyder, at står du i Aarhus og har brug for hjælp til affaldshåndtering, så har vi en nem og miljøbevidst løsning til dig. Uanset om du skal af med haveaffald, byggeaffald eller noget helt tredje, så vil vores junkbag-koncept i Aarhus være optimalt for dig.

Når du bor i en storby som Aarhus er det nemlig dyrt at have en container stående i byområdet. Det er ligeledes ikke alle steder, at det er lovligt for dig. Måske skal du blot af med en mindre mængde affald, og da er disse bigbags i Århus også optimale.

Sidst men ikke mindst er vores junkbag-koncept super fleksibelt. Du køber dine junkbags i dit lokale byggemarked, fylder dem med affald, og bestiller afhentning hos os. Du behøver ikke bekymre dig om vægten. Vi afhenter dine junkbags med en kran. Det eneste krav er, at dine junkbags maksimalt står placeret 7 meter fra vejen.

Vi afhenter i hele landet, men konceptet er selvfølgelig mere udbredt i byområder og villaområder, da det er en løsning som kan bruges, selvom der er trængt. Desuden kan junkbags placeres i haven, da vi nemt kan afhente med vores kran. Junkbag-konceptet gør desuden, at du slipper for at søge tilladelse til placering af container. Det vil nemlig både tage tid og være omstændigt.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

KOMBINER BIGBAGS I AARHUS MED VORES ANDRE KONCEPTER

Ved at kombinere vores andre affaldsløsninger med junkbags, kan du spare mange penge. Det kan du med fordel gøre ved at sortere lettere byggeaffald i junkbags og tage det noget tungere i en container.

Ring ind til os på 70 71 80 76 og få en snak om hvordan du nemmest kommer af med dit affald!


Køb den tomme Junkbag i byggemarkedet

Vi har flere forhandlere i Aarhus, Find en liste over forhandlere her

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012