LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Asbestholdigt affald
-->
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Container priser
og bestilling
Læs mere her
Sorteringsguide
Læs mere her
Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012

Asbest affald

Junkbusters kan afhente dine eternitplader med asbest og bortskaffe dem. Selve metoden for afhentning kan variere fra kommune til kommune. Men du skal altid huske selv at anmelde dit eternit til kommunen - uanset om det er asbestholdigt eller ej. Denne kommuneanmeldelse bruger vi i Junkbusters til at søge om bortskaffelse på anviste affaldsstationer.

Asbest er farligt og bør håndteres med omtanke. Dette gælder både arbejdet med nedtagning af det asbestholdige materiale og ligeledes også i forbindelse med bortskaffelsen. Der er strenge regler omkring transporten og deponeringen af affaldet, som kun må ske efter anvisning fra kommunen og derefter en deklarering hos det anviste modtageanlæg.. 

 


Melding og deklarering af asbestholdigt affald

Asbestholdigt affald skal meldes til kommunen og deklareres til modtagestationen som skal deponere affaldet. I visse kommuner skal dette gøres op til 14 dage inden arbejdet påbegyndes.

Det vil sige at hvis der bestilles en container eller en bigbag og der ikke er anvisning fra kommunen, så kan vi desværre ikke hente affaldet før anvisningen er modtaget. 


Hvordan skal affaldet transporteres

Det kan variere fra kommune til kommune hvordan affaldet skal transporteres. Det er fx ikke lovligt i alle kommuner at transportere det i bigbags, mens det i enkelte kommuner er tilladt. Hvis du bestiller en løsning på vores webside, som IKKE er lovligt i den pågældende kommune, vil vi selvfølgelig kontakte dig for at lave ordren om.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012