LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Alternativ til genbrugsstation
Scroll ned og læs mere, eller klik på ovenstående menu for mere information.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Genbrugsplads

Skal du af med affald kan genbrugpladsen være det rigtige valg. Hvis man benytter en genbrugsplads, skal affaldet i klare poser, med mindre at det kan afleveres stykvis. Virksomheder skal kunne dokumentere, hvor meget affald de har afleveret på genbrugsstationen. Så det er virksomhedens ansvar at få en underskrevet kvittering fra personalet. Husk der nu er brugerbetaling på genbrugspladserne for virksomheder.

(kilde: Affald KBH, bladet September 2011)

Derfor kan det meget ofte betale sig specielt for virksomheder at benytte Junkbusters som alternativ til genbrugsstationen. På denne måde får du automatisk dokumentation på mail efter afhentningen er foretaget. På den måde sikrer du dig den nødvendige dokumentation og en miljørigtig behandling af dit affald.

Der findes mange genbrugsstationer i Danmark, men ens for dem alle er at de er offentlig ejet og drevet.


Slip for turen til genbrugspladsen

Genbrugsstation

Genbrugsplads:

Når du lader Junkbusters
klare arbejdet:

Virksomheder skal nu betale pr gang man besøger genbrugspladsen!

(i få kommuner betales abbonement)
Affaldsgebyr kan undgås og så kommer vi til aftalt tid når det passer dig.
Du skal selv læsse og transportere affaldet - det kræver hårdt arbejde Vi ta´r alt slæbet og fejer efter os - priserne er inkl. arbejdskraft
Du kan risikere at skulle køre mange gange. Vores Junktrucks kan bære op til 3 ton, men du betaler altid kun for den mængde affald du skal af med
Sorterer du rigtigt? class="ContainerList" valign="top">Du er garanteret korrekt sortering og den mest miljøvenlige bortskaffelse.
Virksomheder skal kunne dokumentere hvilke mængder affald de bortskaffer Junkbusters er godkendt indsamler af affald


 

Brug tiden fornuftigt!

Istedet for at bruge lang tid på at leje en trailer, slæbe affaldet og transportere det på genbrugsstationen, så lad Junkbusters gøre arbejdet for dig. Så kan dine ansatte bruge tiden, på det de er bedst til. Der skal betales løn for slæbearbejdet, køreturen derned og tiden man bruger på at aflæsse og så skal man hjem derfra igen.

Junkbusters kan løse opgaven med en af vores affaldsløsninger, så det passer netop dine behov. Om du selv vil putte affaldet i Junkbags eller en container eller om du vil have vi gør alt arbejdet for dig, så er Junkbusters den rigtige løsning.


Hvad afhenter vi med Junktruck løsningen

Vi afhenter næsten alle typer affald og står for alt sortering og bortskaffelse. Dog er der visse typer affald som vi ikke håndterer såsom kemikaler, maling og andet farligt affald. Hvis du er i tvivl kan du ringe ind til os og høre hvad vi kan gøre for dig.

Har du effekter som vi ikke kan tage med kan vi pakke dem pænt i en kasse så du selv kan bortskaffe denne, eller vi kan via samarbejdspartnere måske løse opgaven. Så kan vi håndtere alt det andet affald og selvfølgelig stå for koordinationen med samarbejdspartnere, så du kun har kontakten med os.


Alternativ til genbrugsstationen i flere områder.

Junkbusters tilbyder flere affaldsløsninger og kan helt sikkert hjælpe med netop din opgave. Vores Junktrucks er et enkelt alternativ til genbrugspladsen og med denne løsning arbejder vi fra København og omegn, samt Århus og omegn. Hvis du skal bruge en container eller vil have hentet affaldet i vores Junkbags så er vi landsdækkende med disse koncepter.

 

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012