LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Affald i bigbags
Scroll ned og læs mere, eller klik på ovenstående menu for mere information.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hvordan fungerer konceptet med affald i bigbags?

Har du brug for at få flyttet store mængder af affald, men har du ikke mod på, at leje en container? Måske har du ikke affald nok til at fylde en container, og så kan vores junkbag-koncept med brug af bigbags være den rette løsning for dig.

Vores junkbags kan købes i de fleste byggemarkeder. De vejer ikke meget i sig selv, og kan derfor nemt håndteres. I modsætning til containere, så kan junkbags stå næsten hvor som helst i bybilledet. Det gør konceptet oplagt som løsning i de større byer.

Du kan placere dine junkbags langs husmure, på fortovet og endda på vejen hvis nødvendigt. I større byer som København og Århus er myndighederne skrappe hvad angår krav til placering af containere. Det undgår du ved denne affaldsløsning.

Når du benytter dig af vores junkbag-løsning, så er afhentningen af affald også nem. Uanset om dine junkbags er placeret ved vejkant eller længere inde på en grund, så kan de tages, da de bliver afhentet med en kran, der rækker op til 7 meter.

Du kan benytte dig af vores junkbags-koncept, uanset om du henvender dig som privat- eller erhvervskunde. Vores junkbags kan indeholde alt fra haveaffald, byggeaffald, storskrald og mange andre andre former for affald. Skulle du være i tvivl, så giv os et kald.

Løsningen er desuden en fordel til stilladsarbejdere, da bigbags kan placeres på stilladset i samme højde som medarbejderen. Vi afhenter dem med kran, hvorfor vi kan hente uanset højden, de er placeret i. Det er muligt at bestille en kran over 7 meter også.

Junkbags kommer i forskellige størrelser. Vigtigt er det at man orienterer sig om på forhånd, hvad det for en type affald man har. Der findes flere forskellige størrelser på bags og man bør orientere sig om maxvægten på den bigbag man køber.

Det miljørigtige alternativ

Der stilles højere og højere krav til affaldshåndtering. Det gælder både for private og for virksomheder. Med vores junkbag-koncept har man mulighed for at sortere sit affald på stedet. Det kan være svært, hvis man udelukkende har en container at gøre godt med.


Hvor tilbydes bigbag løsningen?

Her hos Junkbusters tilbyder vi vores Junkbag løsning i hele Danmark. Når du køber bigbags i dit lokale byggemarked, så være opmærksom på, at du køber Junkbusters egne junkbags, som er dem, vi håndterer. Du kan købe vores junkbags i mere end 80 byggemarkeder rundt om i hele landet. Se vores forhandlere af junkbags her.

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012