LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Aarhus
Scroll ned og læs mere, eller klik på ovenstående menu for mere information.

Junkbusters i Aarhus

I Aarhus (eller Århus) og omegn kan vi løse næsten enhver opgave for dig. Vi tilbyder næsten alle vores forskellige affaldsløsninger i området og kan servicere både Skanderborg og andre omkring liggende byer fra denne afdeling.

Vi arbejder i Aarhus sammen med udvalgte vognmænd til at udfører vores opgaver og står 100% inde for kvaliteten af arbejdet der udføres. Så du som kunde behøver kun at have kontakt med Junkbusters.

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig med netop din opgave, så ring endelig ind til vores kundecenter og tag en snak med os.

Nedenstående kan du se et udsnit af de affaldsløsninger vi tilbyder i Aarhus og omegn:

I Århus kan vi også hjælpe med:

Fakta om Aarhus

Aarhus eller Århus er Danmarks næststørste by med sine 320.000 indbyggere i Kommunen. I 2011 blev der brændt 238.000 tons affald* på forbændningen i Århus og udover det findes der store mængder byggeaffald der håndteres hvert år. Så der er nok at tage fat i. Indbyggerne kaldes Århusianere, hvilket danner grundlag for mange jokes i København, men man kan så diskutere om de har god humor :) Århus hovedbanegård har 6.600.000 påstigninger på togene hvert år, så skal du på sightseeing i Århus kan du overveje at tage bilen og i så fald anbefaler vi en tur i "Den Gamle By".

Kilde: Grønt regnskab 2011 for Århus forbrændning

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012