LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand

Afhentning af storskrald i København og Århus

Denne service kalder vi "Junktrucks". Den går i al sin enkelthed ud på, at vi henter næsten alle typer affald i vores små lastbiler. Vi kommer to friske fyre, så al arbejdskraft er inkluderet i prisen - og vi fejer naturligvis grundigt efter os.

Uanset om det er en enkelt afhentning af storskrald og inventar, rydning af et kontor eller et dødsbo, er Junktruck løsningen det helt rigtige valg. For vi altid arbejder med faste, lave priser og har stor fokus på genbrug. Vores Junktrucks kører i områderne nær København og Århus.

Du kan altid regne med, at vi møder op til tiden og bortskaffer dit storskrald på en miljømæssig forsvarlig måde. Vi er nemlig Danmarks første firma med 100% fokus på afhentning af alt slags affald på bestilling.

Som en ekstra bonus forsøger Junkbusters altid at genbruge inventar. Bl.a. ved at donere det til organisationer som Kræftens Bekæmpelse og Dansk Røde Kors.

Junktrucks er et super alternativ til containerleje som ofte kan være omstændigt, eller som alletiders løsning på dine utallige ture på genbrugsstationen.

Hvis du vil vide mere om vores tjenester inden for afhentning af storskrald, rydning og genanvendelse, så klik lidt rundt på hjemmesiden. Læs f.eks. om vores Junkbags og affaldscontainere.

Du kan også ringe til os på 7070 2420, sende en e-mail på  eller booke online lige nu på  www.junkbusters.dk

Trustpilot

Hvad er storskrald?

Storskrald er som udgangspunkt den type affald, for stort til, eller ikke bør puttes i skraldespanden. Det er alt fra møbler og inventar til elektronik. Byggeaffald går ikke under betegnelsen storskrald, men vi henter gerne affaldet fra dit byggeprojekt.

Junkbusters udfører alt slæbearbejdet, sorteringen og fejer efter os, så der er pænt og nydeligt. Junkbusters er ikke en del af de kommunale løsninger for privatpersoner, men udfører gerne opgaver for både privat og erhvervskunder.

FAQ - Ofte stillede spørgsmålMed vores Junktruck løsning gør vi alt det hårde arbejde. Vi afhenter storskrald, IT, emballage,inventar, byggeaffald, ja næsten alt, der kan bæres af to personer.

Vi gør det besværlige enkelt!

Vi skiller os ud på markedet, fordi vi kommer to mand i en lastbil og slæber affaldet for dig. Vi laster bilen uanset hvor affaldet ligger på ejendommen. Det gør os særligt egnede til opgaver som: Rydning af loft-/kælderrum, kontorlejemål, lejligheder og dødsbo, samt byggeri. Men vi er også gode, hvis du bare skal have hentet lidt storskrald/skrammel mm.Uanset hvad - så fejer vi efter os.

Du betaler kun for den mængde affald, du skal af med. Prisen fastsættes efter kubikmeter og tid (ved tunge materialer prissættes efter vægt).

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Typiske opgaver for Junktruck løsningen

Vi udfører en hel del Junktruck opgaver som f.eks.: Tømning af kontorlokaler, rydning af dødsbo, afhentning af byggeaffald, afhentning af elektronik, fast afhentning af pap eller lignende fra kontorer.

Oftest arbejder vi på ad hoc basis så hvis du bare har behov for en enkelt afhentning, så klarer vi også det!


Vores Junktruck services


Afhentning af affald Afhentning af affald Vi kommer 2 mand og afhenter dit affald. Vi tager alt slæbet, sortering og fejer efter os. Husrydning og dødsbo Husrydning og dødsbo Rydning af huset, behøver ikke være stressende, hvis det sker på en ordentlig måde. Kontorrydning Kontorrydning Grundig rydning af kontorer er alfa og omega fx ved omrokering eller flytning. Haverydning Haverydning JunkBusters rydder haveaffald hurtigt, mens du roligt kan læne dig tilbage! Sikkerhedsmakulering Sikkerhedsmakulering Tryg og sikker makulering, enten som del af en generel affaldshåndtering eller som en særlig indsamling. Afhentning af elektronik Afhentning af elektronik Vi kommer 2 mand og afhenter dit affald. Vi tager alt slæbet, sortering og fejer efter os. Genanvendelsesløsninger Genanvendelsesløsninger Hvis kommerciel genanvendelse gøres ordentligt, kan det virkelig gavne din virksomhed – også på bundlinjen. Nedrivning Nedrivning Vi foretager nedrivningsarbejde, afmonterer inventar eller lignende. Storskraldsordning Storskraldsordning Når virksomheden skal af med storskrald, så lad Junkbusters lave arbejdet. Kontor retur Kontor retur Nem løsning til kontorets affald


Vores service, kort og godt:

  • Pålidelig - Max 48 timers reaktionstid. Ankomst inden for et vindue på to timer. Næsten alt slags skrald ryddes. Faste og gennemskuelige priser. Al rydning og lastning udføres af os. Og så fejer vi altid efter os.
  • Venlig - Vores folk er høflige, betænksomme og respektfulde over for deres omgivelser.
  • Miljømæssigt ansvarlig - Så meget som muligt genanvendes eller genbruges (møbler, nips og tøj kan gå til velgørenhed). Resten afleveres på landets bedste sorteringsanlæg.

Med Junktruck løsningen er skraldebranchen som født på ny. Inden for 48 timer efter din bestilling ankommer to friske Junkbusters ansatte i en flot og skinnende lastbil og fjerner dit uønskede skrammel fra din ejendomm. Det er sjældent at affaldsbranchen forbindes med høj service. Men som du kan se på vores Trustpilot score, så er vi bevis på at det kan lade sig gøre.


Dækningsområder

Junkbusters dækker sjælland, samt Århus og omegn. Derudover findes Junkbusters i Norge, Sverige og Tyskland.

 

Junktruck services
Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012