LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012

Afhentning af storskrald i København og Århus

Denne service kalder vi "Junktrucks" og det går i sin enkelthed ud på, at vi afhenter næsten alle typer affald i vores små lastbiler. Vi kommer 2 friske fyre så alt arbejdskraft er inkluderet i prisen og vi fejer altid efter os!

Om det gælder en enkelt afhentning af storskrald og inventar eller rydning af et kontor eller et dødsbo, er Junktruck løsningen det helt rigtige valg, da vi altid arbejder med faste lave priser og har genbrug og genanvendelse i fokus. Vores Junktrucks tilbydes i omegnen af København og Århus.

Ved afhentning af storskrald kan du regne med, at vi møder op til tiden og bortskaffer dit storskrald på en miljømæssig forsvarlig måde. At vi fejer og rydder op efter os selv er en selvfølge. Vi er nemlig Danmarks første firma med 100% fokus på afhentning af alt slags affald på bestilling. Som en lille bonusting forsøger vi i Junkbusters altid at genbruge inventar ved at donere det til velgørenhed, hvor vi samarbejder med Kræftens Bekæmpelse og Dansk Røde Kors.

Junktrucks er et super alternativ til containerleje som ofte kan være omstændigt, eller som alternativ til at du bruger din tid på utallige ture på genbrugsstationen.

Hvis du vil vide mere om vores tjenester inden for storskralds afhentning, rydning og genanvendelse, bliver du meget klogere af at klikke lidt rundt på vores hjemmeside.

Du kan også ringe til os på 7070 2420, sende en e-mail på  eller booke online lige nu.

Trustpilot

Hvad er storskrald?

Storskrald er som udgangspunkt den type affald der for stort til eller ikke bør puttes i skraldespanden. Det er alt fra møbler og inventar til elektronik. Byggeaffald går ikke under betegnelsen storskrald, men vi kan sagten hente affaldet fra dit byggeprojekt.

Junkbusters udfører alt slæbearbejdet, sorteringen og fejer efter os, så der er pænt og nydeligt når vi kører fra dig. Junkbusters er ikke en del af de kommunale løsninger for privatpersoner, men udfører gerne opgaver for både privat og erhvervskunder.

FAQ - Ofte stillede spørgsmålMed vores Junktruck løsning gør vi alt det hårde arbejde. Vi afhenter storskrald, IT, emballage,inventar, byggeaffald, ja næsten al der kan bæres af 2 personer.

Vi gør det besværlige enkelt!

Vi skiller os ud på markedet fordi vi kommer 2 mand i en lastbil og slæber affaldet for jer. Vi laster bilen uanset hvor affaldet ligger på ejendommen og fejer efter os, hvilket gør os særligt egnede til de besværlige sager som: Rydning af loft-/kælderrum, kontorlejemål, lejligheder og dødsbo, samt byggeri. Men vi er også gode hvis der bare skal afhentes lidt storskrald/skrammel mm.

Du betaler kun for den mængde affald du skal af med og prisen sættes efter kubikmeter og tid (Ved tunge materialer prissættes efter vægt).

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Typiske opgaver for Junktruck løsningen

Med denne løsning udfører vi rigtig mange opgaver, men et par eksempler kan være: Tømning af kontorlokaler, rydning af dødsbo, afhentning af byggeaffald, afhentning af elektronik, fast afhentning af pap eller lignede fra kontorer.

Oftest arbejder vi på ad hoc basis, så hvis du bare har behov for en enkelt afhentning, så kan vi sagtens løse det!


Vores Junktruck services


Afhentning af affald Afhentning af affald Vi kommer 2 mand og afhenter dit affald. Vi tager alt slæbet, sortering og fejer efter os. Husrydning og dødsbo Husrydning og dødsbo Rydning af huset, behøver ikke være stressende, hvis det sker på en ordentlig måde. Kontorrydning Kontorrydning Grundig rydning af kontorer er alfa og omega fx ved omrokering eller flytning. Haverydning Haverydning JunkBusters rydder haveaffald hurtigt, mens du roligt kan læne dig tilbage! Sikkerhedsmakulering Sikkerhedsmakulering Tryg og sikker makulering, enten som del af en generel affaldshåndtering eller som en særlig indsamling. Afhentning af elektronik Afhentning af elektronik Vi kommer 2 mand og afhenter dit affald. Vi tager alt slæbet, sortering og fejer efter os. Genanvendelsesløsninger Genanvendelsesløsninger Hvis kommerciel genanvendelse gøres ordentligt, kan det virkelig gavne din virksomhed – også på bundlinjen. Nedrivning Nedrivning Vi foretager nedrivningsarbejde, afmonterer inventar eller lignende. Storskraldsordning Storskraldsordning Når virksomheden skal af med storskrald, så lad Junkbusters lave arbejdet. Kontor retur Kontor retur Nem løsning til kontorets affald


Vores service, kort og godt:

  • Pålidelig - Max 48 timers reaktionstid. Ankomst inden for et vindue på to timer. Næsten alt slags skrald ryddes. Faste og gennemskuelige priser. Al rydning og lastning udføres af os. Og så fejer vi altid efter os.
  • Venlig - Vores folk er høflige, betænksomme og respektfulde over for deres omgivelser.
  • Miljømæssigt ansvarlig - Så meget som muligt genanvendes eller genbruges (møbler, nips og tøj kan gå til velgørenhed). Resten afleveres på landets bedste sorteringsanlæg.

Med Junktruck løsningen er skraldebranchen som født på ny. Inden for 48 timer efter din bestilling ankommer to friske Junkbusters ansatte i en flot og skinnende lastbil og fjerner dit uønskede skrammel fra din ejendomm. Det er sjældent at affaldsbranchen forbindes med høj service. Men som du kan se på vores Trustpilot score, så er vi bevis på at det kan lade sig gøre.


Dækningsområder

Junkbusters dækker sjælland, samt Århus og omegn. Derudover findes Junkbusters i Norge, Sverige og Tyskland.

 

Junktruck services
Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012

Danmark

Junkbusters ApS
Raffinaderivej 20
2300 København S
Tlf: +45 7070 2420
E-mail:


Sverige

Junkbusters Stockholm AB
Varuvägen 9
125 30 Älvsjö, Stockholms Län
Tlf: +46 (0)8 - 55 11 99 99

www.junkbusters.se

Norge

Junkbag Norge AS
Solgaard Skog 104
1599 Moss
Tlf: +47 22 22 24 00

www.junkbag.no

Tyskland

Junkbusters Deutschland Gmbh
Warnstedtstraße 50
22525 Hamburg
Tlf: +49-40-54880830

www.junkbusters.de