LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Menu

Om JunkBusters

Junkbusters er et privatejet selskab grundlagt i 2009 af Steffen Rasmussen. Ideen var at skabe en professionel og miljømæssig forsvarlig løsning for virksomheder og private, til at slippe af med det affald, der er for stort til skraldespanden. Hurtigt, enkelt og ikke mindst til gennemskuelige priser.

Vi startede med Junktruck løsningen og har siden udviklet os med hastige skridt. Nu tilbyder vi afhentning af Junkbags, containere og flere andre ydelser, som fx levering af grus via hjemmesiden www.super-grus.dk.
 


Sådan startede Junkbusters
- kort fortalt

Ideen til den oprindelige Junktruck service, fik Steffen på vej hjem fra England, da han læste et blad i flyet. Steffen var for nyligt udtrådt af et entreprenørfirma, og brugte nu tiden på at undersøge nye koncepter, som kunne bruges på det danske marked.

I bladet var en spændende artikel om affaldshåndteringsfirmaet AnyJunk?. Efter at have studeret artiklen besluttede Steffen sig for at undersøge markedet for affald i Danmark. Efter nogle uger kontaktede Steffen AnyJunk? og spurgte, om de kunne være interesserede i et samarbejde. Jason Mohr, stifteren af AnyJunk? var interesseret, og et møde blev aftalt.

Da Steffen havde besøgt AnyJunk i London, tog han vognmandskurset, c-kørekort og investerede i en lille lastbil. Så udstyret med en mobiltelefon og en kalender startede han eventyret.

Anyunk?, som er markedsførende på området i England, er medejer af Junkbusters og derfor nød vi allerede fra første dag godt af flere års erfaring i branchen. Derudover har Junkbusters fokuseret kraftigt på udvikling af IT systemer for at kunne levere den bedst mulige service. 


Hvad er der sket efter

Udviklingen i Junkbusters er forsat siden vores opstart, og vi tilbyder nu, som tidligere nævnt mange ydelser.

I 2012 introducerede Junkbusters sine Junkbags. Junkbags var egentlig ikke en ny opfindelse, men vi var de første, der tilbød dem som et koncept. Junkbags er bigbags til affald og bliver mere og mere populære blandt vores kunder.

I 2013 blev efterspørgslen på containere så stor, at vi valgte, at Junkbusters også skulle tilbyde den ydelse. Vi kan nu levere containere i hele landet, grundet et stærkt netværk af  samarbejdspartneret, samt vores IT system der gør at hele processen kan forløbe gnidningsfrit for dig som kunde.

Kunden vil altid kun have Junkbusters som kontaktpunkt, men vi det kan være, at en af vores Service-Partnere udfører ordren. Vi står selvfølgelig altid inde for kvaliteten uanset hvem der leverer!

I slut 2014 lancerede vi så Super Grus, da vi kunne se at det var noget vi kunne koble til vores netværk af samarbejdspartnere.

Junkbusters findes nu i Danmark, Sverige, Norge og er ved at tage de første skridt mod at kunne levere god service i Tyskland også.

Virksomhedsoplysninger

Junkbusters ApS, CVR: 32073964
Raffinaderivej 20 K 
2300 København S

Telefonnummer: 70702420

Etableringsår: 2009


Kundeservice

Du kan kontakte os på tlf.: 70 70 24 20 (hverdage 7.30 – 16.30) eller på mail . Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagen. junkbag.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.


Handels- og leveringsvilkår

Hvis du ønsker at handle med Junkbusters kan du se vores handelsvilkår på dette link.

e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012
-->
Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012