LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012

Bigbag til byggeaffald

En Junkbag er en bigbag, og fås i 3 forskellige størrelser, specielt udviklede til at håndtere alle former for byggeaffald samt haveaffald. Vores big bag kan bære op til 1,5 tons byggeaffald. Glem at leje en container - køb dine junkbags, fyld affald i dem og book en afhentning!

Vi afhenter til faste lave priser som inkluderer alt, og til proffesionelle entreprenører og håndværkere tilbyder vi fordelagtige prisaftaler som kan skræddersyes efter behov. Ring gerne ind og hør mere. Vi kan afhente din bigbag i hele Danmark.

Trustpilot

Nem håndtering af affaldet fra din byggeplads
- Bigbags / storsække

Flere og flere begynder også at kombinere en containerløsning med bigbags for at få den optimale sortering og derved en lavere regning på bortskaffelse af affald.

Vi udvikler Junkbag løsningen løbende gennem kontakt med vores kunder. Vores nyeste tiltag er vores Large bigbag, som vi har udformet i samme dimensioner som en europalle. Dette gør den nemmere at transportere på en palleløfter ud fra en fx en gård.

Big bags til byggeaffald - nemt, billigt og miljørigtigt! Vores bigbags er ISO certificerede og leveres af en førende bigbag producent.
Læs mere om hvordan løsningen fungerer her. Eller ønsker du mere info om hvad en bigbag er, så kan du læse her.

Bigbag løsningen til affald er ny i Danmark, men i udlandet har man benyttet bigbags til afhentning af byggeaffald og haveaffald i lang tid. En big bag er mere fleksibel end en container og man sparer ofte tid og penge hvis man man benytter big bags i stedet for containere.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Sådan fungerer Junkbag løsningen
Junkbusters tilbyder endnu en nem løsning til håndtering af bygge- og haveaffald.

  • Køb dine Junkbags i byggemarkedet
  • Placer dem ved gaden og fyld dit affald i dem
  • Book en afhentning online eller ring på 7070 2420.

Du slipper for det besværlige arbejde med at finde en plads til en container eller endeløse ture på genbrugsstationen. Du kan selv have en Junkbag foldet sammen i bilen og slå den ud, lige når og hvor du har brug for den.

Afhentningen bookes nemt og Junkbusters kommer med en kranbil og henter dem.

Junkbags er kraftige bigbags som er godkendt op til 1,5 ton, så der er ikke det affald de ikke kan klare. En Junkbag kan stå op til 7 meter fra vejen og er derved en super flexibel løsning i forhold til containeren. De kan nemt placeres inde bag hækken på selve grunden.

Denne løsning gør det også nemt at kildesortere affaldet på pladsen.

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012