LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
FAQ om Junktrucks
Scroll ned og læs mere, eller klik på ovenstående menu for mere information.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

FAQ om Junktrucks

 

 1. Hvordan gør i?
  Vi fjerner affald hurtigt og effektivt fra bolig- og erhvervsejendomme. Vores service omfatter et 2 mands hold der laster materialerne fra overalt på din ejendom, rydder op i efter arbejdet er udført og vi tager os af alle bortskaffelse gebyrer. Læs gerne mere om afhentning af storskrald med Junktrucks.  
 2. Hvilke typer affald tager i?
  Vi fjerner alt mellem himmel og jord, forudsat at det kan løftes af to personer.
  Af eksempler kan nævnes:
  Møbler: sofa, sofa-seng, madras, lænestol, skab, arkivskabe
  Elektronik og apparater: køleskab, fryser, vaskemaskine, tørretumbler, computer, stereoanlæg, printer, TV, fax maskine
  Kælder, Loft & garage: kasser, bøger, køkkenudstyr, værktøj, tøj, pejs, plæneklipper
  Haveaffald: grene, græs, blade, jord, snavs, kompost, tørv
  Træ: indhegning, brænde, tømmer, krydsfiner, døre
  Konstruktion / nedrivning: gips, fordelt gårdhave, paller, tremmekasse, glas, beton
  Tagdækningsvirksomhed / gulvlægger: fliser, asfalt, tæppe, træ, parket

  Vi kan ikke fjerne visse farlige materialer, herunder maling eller maling dåser fuld af maling, skadelige kemikalier, opløsningsmidler, motorolier, benzin, asbest, autobatterier, råt kød og fisk, medicinsk eller biologisk affald eller enhver toksisk stof.

  Derudover står vi også gerne for rydning af dødsbo

  Der er dog visse elementer, som er teknisk klassificeret som farligt (på grundlag af, hvordan de skal bortskaffes) som vi kan indsamle. For eksempel, computerskærme og køleskabe og frysere. Men fordi disse punkter skal bortskaffes separat og afhændelsesomkostningerne er højere, tilføjer vi et supplerende gebyr på din faktura. Hvis du er usikker på, om din affald er farligt, og om vi kan indhente det, bedes du ringe til os for en sikkerheds skyld.

 3. Hvorfor tager i ikke de farlige materialer?

  Vi har ikke licens eller den nødvendige forsikring til at afhente visse farlige materialer. Du bør kontakte din kommune for information omkring hvem der kan transportere dette i dit område.

  Vores grønne firmastruktur har ydermere gjort at visse ting som endnu ikke kan afskaffes på en miljøbevidst måde, afhenter vi ikke.

 4. Er i forsikrede?
  Ja. Vores lastbiler og chauffører er fuldt forsikret til at udføre dette arbejde, herunder dækning af eventuelle skader på en kundes ejendom, når vi afhenter affaldet.
 5. Er i registrerede affaldstransportører og vognmænd?
  Ja, vi er registreret i Miljøstyrelsens affaldsregister som indsamler med forbehandlingsanlæg.
 6. Kan i flytte for mig?
  Nej. Vi kan kun tage emner, du ikke længere har brug for. Vi er ikke forsikrede til at give en traditionel flytte service og ligeledes vores lastbiler er ikke designet til at gøre det. Vi kan dog flytte elementer fra et rum til et andet og lave andet intern flytning.
 7. Kan i tage mine ting til en velgørenheds organisation efter mit valg?
  Ja, hvis du har aftalt med organisationen på forhånd. Desværre skyldes forsikring overvejelser, at vi er ude af stand til at garantere tingenes stand ved ankomsten. Læs gerne mere om, hvordan Junkbusters ellers bidrager til velgørenhed.
 8. Hvorfor tager i penge for det?
  Vores team laster din affald i lastbilen, rydder op og tager det til sortering. Vi sorterer elementer til genbrug eller deponering. For genanvendelse og bortskaffelse betaler vi i henhold til vægten af materialet der bortskaffes. Vores gebyrer afspejler omkostningerne ved at gøre alt dette og også bekostning af at ansætte personale og køre vores lastbiler.
 9. Hvordan prisfastsætter i?
  Generelt sættes prisen efter volumen (dvs. hvor meget af vores lastbil er fyldt op med dit affald). Men hvis dine materialer er særligt tunge (f.eks. murbrokker eller beton) baserer vi det på vægt, da vi også betaler for at bortskaffe disse materialer efter vægten.
 10. Hvorfor kan i ikke give mig den helt præcise pris over telefonen?
  Vore priser er baseret på mængden og typen affald der fjernes. Indtil vi ser, hvad der skal fjernes, kan vi ikke give dig en præcis pris. Men inden vi starter et job, vil vores team gennemgå de materialer, der skal fjernes og give dig en uforpligtende tilbud på, hvor meget opgaven vil koste.
 11. Hvor lang tids varsel skal i have?
  Prøv at give os så langt varsel som muligt for at sikre din afhentningkan planlægges så det er praktisk for dig. Men hvis det haster, kan vi ofte arrangere en afhentning inden for 48 timer efter dit opkald (oftest samme dag).
 12. Hvorfor bookes aftaler i et 2 timers vindue?
  På grund af mulige uforudsete omstændigheder, såsom trafik- eller jobs, der ender med at blive større end forventet. Lastbilen hold vil ringe til dig 15 til 30 minutter før ankomst og give en nøjagtig ankomsttid.
 13. Skal jeg være til stede for at få arbejdet udført?
  Ikke altid. Forudsat at vi kan få adgang til affaldet fra vejen, og vi har dine betalingskortoplysninger på forhånd, vil vi ringe til dig fra afhentnings stedet med en nøjagtig pris og derefter behandle din kortbetaling. Ligeledes har konto kunder ofte afhentninger uden at nogen er på stedet, og så sender vi simpelthen en faktura efter afslutningen af jobbet.
 14. Kan i afhente udenfor normal arbejdstid?
  Hvis du har brug for en afhentning uden for almindelig kontortid, så lad os vide, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine krav.
 15. Hvor store er jeres lastbiler?
  Beholderen på bagsiden af vores lastbiler har en volumen på ca. 12 kubikmeter. Dog er vi eksperter i at pakke bilen og kan normalt have ligeså meget som en 20 fods container.

  De ser måske ikke så store ud, men fordi vi gør meget ud af at pakke affaldet, kan vi alligevel have en hel del! Ladet er altid den samme størrelse, og kan transportere op til 3 tons - ideel til en stor bunke af murbrokker!
 16. Hvad er en kubikmeter?
  1 meter i bredde, 1 meter i højde og en meter i dybde.
 17. Hvad er lastbilerne udstyret med?
  Et team af to stærke effektive mennesker med skovle, koste, tæpper, poser, spande, en støvsuger, sko dækkener, værktøj og en lille sækkevogn. Derudover kan vi på bestilling have trillebører, rampe og el-værktøj med.
 18. Vil i efterlade rod og mudrede fodspor på tæpperne?
  Vi gør vores yderste for at undgå det! For at minimere chancen for snavs i din ejendom, samt ved hjælp af tæpper, har vores chauffører altid rene uniformer (vi har ekstra med), og for virkelig regnfulde dage, bruger vi plastik dækkener til skoene for at undgå mudderet omkring huset tages med ind. Vores lastbiler kommer udstyret med hånd vaskefaciliteter så vores chauffører kan vaske hænder mellem job, og vi altid fejer grundigt ved udgangen af jobbet. I det usandsynlige tilfælde, at vi gør skade din ejendom, når vi fjerner affald, så bare rolig, vi er fuldt forsikrede, og vi vil sørge for eventuelle reparationer øjeblikkeligt.
 19. Hvad gør i med affaldet?
  Størstedelen genanvendes eller genbruges - ved at blive givet til velgørende organisationer, solgt eller tages til specielle genanvendelsesfaciliteter. Når disse muligheder ikke kan lade sig gøre tages affaldet til modtagestationer, hvor det sorteres og bortskaffes på den mindst miljøbelastende måde.
 20. Hvor er i placeret?
  Vores hovedkontor og administration er placeret i København. Raffinaderivej 20K, 2300 København S
 21. Hvorfor bruge jer i stedet for en container?
  Container leje betyder ofte besvær. Du er nødt til at finde en containeroperatør, der vil dukke op, når de siger, de vil. Holde en container på en gade kræver en tilladelse fra kommunen, der tager tid at arrangere. Parkeringen skal ofte også betales. Omkostningerne ved at leje et container omfatter ikke arbejdskraft - så du skal selv slæbe affaldet og fylde den op eller betale andre for at gøre det.

  Hvis du kun fylder en fjerdedel af containeren betaler du for minimum 1 ton.

  Ydermere, at hvis du lader containeren stå et par dage, kan det ske dine naboer fylder den med deres ting også! Plus, hvor meget af det affald, du putter i containeren undgår deponering?

  Vores lette og grønne alternativ
  Glem alt om at leje en container. Vores to mandshold og lastbil - en slags hurtig respons, container inklusiv arbejdskraft - er det perfekte alternativ til at container leje. Vores service er:
   
  • Nemt & Bekvemt - 48 timers responstid (max!), 2 timers ankomst vindue, næsten alle former for skrald ryddes, enkle, åbenlyse og faste priser, alt oprydning og lastning udføres af os og vi fejer altid efter os.
  • Venlige – vores oprydningshold er betænksomme, høflige og respektfulde over for deres omgivelser.
  • Miljømæssig ansvarlig – Så meget som muligt genanvendes eller genbruges (herunder møbler, nips og tøj går til velgørenhed) resten afleveres på landets bedste modtagestationer og forbrændinger.
Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012