LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012

Rydning af dødsbo

Rydningen at et dødsbo udføres af vores venlige og uniformerede mandskab med kundeservice i fokus. Vi sørger for, at rydningen bliver gjort effektivt og ordentligt. Vi garanterer, at alt det der fjernes bortskaffes miljørigtigt og hvis muligt genbruges via velgørenhedsorganisationer. Prisen sættes efter kubikmeter og tid, så du aldrig betaler for mere end nøjagtig det, du har brug for.

Rydning og opkøb af dødsbo

Findes der noget i boet, som kan have værdi, kan vi i visse områder henvise til en opkøber. Junkbusters opkøber ikke inventar eller lignende, eftersom vi fokuserer på det, der skal bortskaffes. Som regel får du som kunde den bedste pris, hvis du lader en opkøber give dig en god pris på det, der skal sælges og lader et firma som Junkbusters hente det, der skal bort. På den måde fokuserer alle parter på det, de er bedst til.


Rengøring af dødsbo i København og omegn

I København har vi en fast samarbejdspartner, der tilbyder en grundig rengøring af dødsboet - 100% efter dine anvisninger. Det kan foretages som en grov rengøring eller en totalrengøring. Rengøring af dødsboet afregnes på timebasis, da opgaverne varierer meget.

Junkbusters håndterer selve rydningen, men ved at benytte professionelle samarbejdspartnere til rengøring, sikrer vi, at du får en helhedsløsning med den bedste service og pris.Du får dog kun én samlet regning, så det er nemt for dig at holde styr på.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Velgørenhed

Junkbusters har et tæt samarbejde med både Kræftens Bekæmpelse og Dansk Røde Kors. Hvert år donerer vi flere tons tøj og møbler til genbrug. Det er dog ikke alt, de er interesseret i, så desværre bortskaffes størstedelen af det, vi henter.

Vi tager betaling for rydning af et dødsbo, uanset om ting skal doneres eller ej. Junkbusters har dog ingen fortjeneste, på ting, der doneres.

Har du et ønske om en speciel organisation som tingende skal doneres til, klarer vi også det. Det kan dog medføre ekstra omkostninger, men ring til os og lad os se, hvad vi kan gøre.


Dækningsområder ved rydning af dødsbo

Junkbusters dækker Sjælland, samt Aarhus og omegn når det gælder rydning af dødsbo. Vi tilbyder også containere, Junkbags og flere andre løsninger, som vi kan kombinere til netop den løsning du har brug.


Hvordan gør man

Rydning af dødsbo er selvfølgelig en sag som skal håndteres med respekt for både de pårørende og den afdøde. Når vi arbejder med dødsboer, har vi fokus på at have en respektfuld omgang med tingene, samtidig med at vi gerne vil arbejde effektivt for at du får den bedst mulige pris.

Når vi skal udføre en tømning så plejer vi, afhængig af opgavens størrelse, at komme ud og besigtige opgaven og give et overslag på arbejdet. Så tager vi en snak ude på adressen med de pårørende om hvordan arbejdet ønskes foretaget. I visse tilfælde vil de pårørende selv deltage i arbejdet,og andre gange vil de bare aflevere en nøgle til os og så står vi for alt. Vi arbejder selvfølgelig ud fra de ønsker I måtte have når ejendommen skal tømmes.

 


Kontakt os

Ring 7070 2420 eller e-mail: [email protected]

Vær opmærksom på at Junkbusters ikke udfører opgaver, der er omfattet af de kommunale affaldsordninger. Vi bortskaffer kun affald fra husholdninger i de tilfælde hvor rydning og affaldshåndteringen er en del af den samlede service - fx. i forbindelse med rydning af dødsbo, loft- og kælderrum.

Vi har base i både København og Århus men dækker hele Sjælland og Østjylland - herunder Frederiksberg, Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Amager, Roskilde, Hørsholm, Taastrup, Hillerød, Birkerød, Skanderborg, Horsens, Hedensted, Favrskov, Randers, Syddjurs, Norddjurs, Silkeborg og mange flere.

 

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012