LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012

Affaldscontainer
- Landsdækkende container service

Junkbusters tilbyder landsdækkende container leje til private og virksomheder. Vi leverer fra dag-til-dag og har branchens bedste kundeservice. Hvis du har brug for vejledning sidder vi klar ved telefonerne til at guide dig til den bedste løsning. Ovenfor kan du se priser og ligeledes bestille din container online. Vi tilbyder også 2 alternative løsninger til at leje en container. Det kan ofte være den optimale løsning for dig at supplere containerleje, med fx vores Junkbags og derved undgå at blande affaldet. Det kan ofte spare dig penge.


Gennemskuelige priser på containerleje

Som nogle af de eneste i branchen kan du se priser på containerleje på vores hjemmeside og vores prisliste er til at forstå. Skulle du dog have spørgsmål er du mere end velkommen til at ringe til os! Prisen på containerleje er udtrolig afhængig af indholdet/affaldet i containeren, som afregnes pr ton. Vi anbefaler derfor altid at være opmærksom på sortering af affaldet. Se sorteringsguide her

Husk du som kunde er ansvarlig for hvilket affald der fyldes i containeren, også selvom du ikke selv smider det i. Når Junkbusters henter containeren køres den direkte til modtageanlægges, som vejer og klassificerer arbejdet. Vi kan til enhver tid dokumentere affaldets vægt og beskaffenhed med en vejeseddel fra modtage anlægget, som selvfølgelig er godkendt fra Miljøstyrelsen.

Du kan også læse lidt videre på siden omkring hvilke faktorer der har indvikning på prisen når du lejer en container.

Trustpilot

Typer af affaldscontainere

Du kan leje mange forskellige typer contianere, men de mest brugte er 12 kubikmeter og 30 kubikmeter åbne containere.

En 12 kubik benyttes oftest til tungt affald, såsom jord, beton, tegl eller andet. Den kan ligeledes bruge til de lettere typer affald, hvis ikke du har mere end 12 kubikmeter. Den er nemlig nemmere at fylde op, da man kan kaste affaldet ind over kanten.

En 30 kubik må IKKE benyttes til de tungt affald, som beskrevet ovenstående, da den meget hurtig bliver for tung og derved ikke kan løftes op på lastbilen. Denne type affaldscontainer er til gengæld mere økonomisk hvis du har større mængder affald af den lettere type, såsom træ, haveaffald, gips, metal, storskrald mm. Dette er selvfølgelig fordi at den kan rumme mange flere kubikmeter inden du skal bestille afhentning. Derved sparer man nogen kørselsomkostninger.

OBS! Begge containertyper kan MAX fyldes med 10 ton affald! Vær opmærksom på dette, specielt hvis du har tungt affald, såsom jord, beton, mursten, puds mm.


Er en affaldscontainer den rigtige løsning for dig?

Ved nogle opgaver kan det være en fordel at kombinere vores koncepter for at få den bedste pris. Derfor er det en god ide lige at tjekke hvad vi tilbyder ud over containere. Vi har fx vores Junktrucks med 2 mand løser næsten alle opgaver og tager alt slæbet. Derudover har vi vores Junkbags, som er bigbags til byggeaffald. Disse kan oftest bruges til noget af det tunge affald istedet for at blande det i containeren. 

Når du vil leje en affaldscontainer kræver det, i visse områder, en tilladelse fra kommunen hvis du vil stille den på offentligvej. Tilladelsen kan Junkbusters indhente uden ekstraomkostninger, men selve gebyreret til kommunen vil videre faktureres til dig som kunde. 

Som tidligere nævnt er du som kunde ansvarlig for contianerens indhold. Noget af denne risiko slipper du for med vores Junkbags, da vi har fast pris og ved Junktrucks da vores personle laster lastbilen.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Bortskaffelse af farligt affald i containere

Har du asbest kan vi hos Junkbusters også hjælpe dig. Der er dog flere forholdregler du skal være opmærksom på, uanset om du skal bortskaffe det i contianer eller bigbags. Læs mere omkring her borskaffelse af asbest affald

Det er ikke alt farligt affald vi kan håndtere, derfor anbefaler vi altid at du ringer til vores kundecenter og får en snak og  noget vejledning.


 


Link til container information i følgende byer

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012

Danmark

Junkbusters ApS
Raffinaderivej 20
2300 København S
Tlf: +45 7070 2420
E-mail:


Sverige

Junkbusters Stockholm AB
Varuvägen 9
125 30 Älvsjö, Stockholms Län
Tlf: +46 (0)8 - 55 11 99 99

www.junkbusters.se

Norge

Junkbag Norge AS
Solgaard Skog 104
1599 Moss
Tlf: +47 22 22 24 00

www.junkbag.no

Tyskland

Junkbusters Deutschland Gmbh
Warnstedtstraße 50
22525 Hamburg
Tlf: +49-40-54880830

www.junkbusters.de